Klik hier voor de nieuwe site van Albert Stam Fotografie:

Hartelijk welkom op de fotosite van Albert Stam.

Fotografie heeft als een van mij grote hobby's er aan bijgedragen dat ik anders naar de dingen ben gaan kijken en zowel in het grote, zoals landschappen en grotere dieren als in het kleine zie je dan het bijzondere van de wereld om je heen.

Het leuke van fotografie is dat je aandacht steeds weer getrokken wordt door het geweldige van natuur, gebouwen, mensen en de vele dingen om je heen.

Door de jaren heen is voor mij het fascinerende wonder van de natuur alleen maar groter geworden. Door met de natuur bezig te zijn leer je steeds meer zien hoe wonderlijk de samenhang is tussen het kleine en het grote.

In mijn foto's probeer ik het unieke, ook van het gewone te pakken.

Sinds een aantal jaren werk ik alleen nog digitaal, daarvoor heb ik vele jaren op negatief gewerkt, wat ik dan in scande via een negatiefscanner. Het werken met digitale foto's spreekt mij bijzonder aan. In de regel werk ik in kleur en beperkt de bewerking van foto's zich tot het uitsnijden, retoucheren. Een enkele keer gaat de bewerking verder in kleurbewerking, beeldbewerking en het maken van composities.

Als een bepaalde foto u bijzonder aanspreekt en u wilt hiervan een afdruk ontvangen kunt u deze via het fotoalbum bestellen. Meer informatie voor grotere bestellingen en maatwerk vind u op de pagina bestellen.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen verkrijgen kunt u contact opnemen.

Ik wens u veel kijk plezier op deze site en/of de gekoppelde links.